17 Ocak 2011 Pazartesi

Aferin..

Çok becerikliyiz..

Türkiye’nin en büyük takımı sabırsızlıkla beklenen yeni stadını açıyor, Galatasaraylılar kalpleri pır pır takımlarıyla stadlarını açmaya gidiyorlar..plansız programsız, kimin nasıl bir konuşma yapacağı bilinmeden, 40.000 kişinin ne tepki vereceği öngörülmeden köy meydanına çıkar gibi, sanki orası seçim alanıymış gibi, oraya gelen insancıkların çok ta umrundaymış gibi stadı o güne kadar kimin ne kadar yaptığı yapamadığı tiyatro başlıyor..

Zor tahmin edilecek bir şey değildi ıslık ve protestolar, ki daha önce ele güne karşı bile aynı tepki verilmişti. Ama öngörü ve risk yönetimi tarzı önceden akıl yürütmeye ne kulüp ne hükümet erkanı sahip olduğundan güzelim olay can sıkıcı bir mevzu oldu çıktı..
Cehaletimizle en güzel olayları bile boğazlarımız şişe şişe tartışıyoruz ya, ne kadar övünsek kendimizle az..çok becerikliyiz..

Bir de sonrası iyice seyirlik, bir taraf tehdit eder “daha bir şey imzalamadık ona göre ha!” diye öbür taraf ne kadar özür dilesek az diye yerleri öper, atılan ıslığına da güya tespit edilecek! taraftar sessiz sedasız sahip çıkar..
Biz bu akılla ne fezaya ne AB’ye, anca Mecidiyeköy’den Aslantepe’ye kavga dövüş gidebiliriz.

Madem kendi halinde Galatasaraylı olan benim bile hevesim kursağımda kaldı, ne başbakana, ne TOKİ’ye ne de Galatasaray yönetimine teşekkürü borç bilmiyorum. Yeni stadımız Sarısına Kırmızısına taraftarına hayırlı olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder